Bazat pe principiul "Fiecare varsta are secretele ei" si daca le cunosc si le exploateaza in mod eficient, femeile pot ramane mereu tinere, salonul de infrumusetare "Daniela Toma" s-a deschis la 24 mai 2003, in statiunea montana Sinaia. Prin adaptarea inca de la inceput a celor mai noi tehnici de tuns, de vopsit, styling modern, tratamente speciale, manichiura si machiaj, salonul a devenit ideal pentru reprezentantele active ale sexului frumos care vor ca imaginea lor sa fie impecabila in orice moment al zilei.

    Salonul "Daniela Toma" lucreaza cu produse de cea mai buna calitate:

    Efectuand masaje speciale pentru tratament corporal, relaxare, anticelulitice, reflexoterapie, precum si servicii de manichiura si pedichiura (unghii tehnice cu acril sau gel) la cele mai inalte standarde, personalul salonului lucreaza mereu cu succes pentru a indeparta semnele lasate de trecerea timpului, stres si factorii de mediu.

    Salonul "Daniela Toma" este locul unde oricine intra se simte bine, este respectat si pleaca multumit si fericit. Echipa care lucreaza in acest salon este tanara, dinamica, sunt specializati la cele mai bune academii din tara si din lume" "VIDAL SASSOON", "PATRICK CAMERON", "MALU WILZ", "WELLA ROMANIA". Aici se respecta dorinta clientului, se ofera consiliere si cu multa pasiune si profesionalism se tine pasul cu tot ce este nou si modern. Aparatura si mobilierul salonului sunt de ultima generatie si foarte performante.
Ca o garantie a calitatii serviciilor, firma are contracte cu diferite posturi de televiziune si totodata s-a implicat ca sponsor in machiajul si coafura participantelor la finala "Miss Tourism World Romania 2005" si a celor de la "Festivalul" Sinaia.

    Salonul "Daniela Toma" are permanente efecte pozitive asupra starilor emotionale si mentale a celor care il frecventeaza, ajutandu-le sa se reconecteze la eurile lor, sa-si activeze energiile pozitive si sa-si relaxeze mintea si trupul. Merita sa incercati.